Leave Your Message
01 02 03 04
Rreth nesh-indxkkc

Minintel Technology Co., Ltd.

Our është një prodhues kryesor PCBA (Asambleja e Bordit të Qarkut të Shtypur) me bazë në Shenzhen të Kinës. Të krijuar me një përkushtim ndaj inovacionit dhe saktësisë, ne jemi të specializuar në ofrimin e zgjidhjeve elektronike të avancuara për klientët tanë të çmuar. Gama jonë e gjerë e produkteve përfshin një spektër të gjerë industrish, duke përfshirë orët inteligjente, instrumentet mjekësore, sistemet e menaxhimit të baterive, modulet robotike, modulet WiFi dhe Bluetooth, tabelat e kontrollit industrial, sistemet inteligjente të ndriçimit LED, karikuesit me valë dhe më shumë. Ky portofol i larmishëm na mundëson të kujdesemi për nevojat unike dhe në zhvillim të klientelës sonë të larmishme.
Mëso më shumë

pse na zgjodhet ne

Ne jemi të specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të avancuara elektronike për klientët tanë të çmuar.

Procesi i prodhimit

Ju ofron shërbim me një ndalesë për të përmbushur nevojat e shumta të klientëve.

Fabrikim PCBFabrikim PCB

Fabrikim PCB

Sigurimi i komponentëveSigurimi i komponentëve

Sigurimi i komponentëve

Inspektimi i ICQInspektimi i ICQ

Inspektimi i ICQ

Asambleja e PCB-sëAsambleja e PCB-së

Asambleja e PCB-së

QC, AOI, X-RayQC, AOI, X-Ray

QC, AOI, X-Ray

Paketimi dhe dërgesa standardePaketimi dhe dërgesa standarde

Paketimi dhe dërgesa standarde

Produkti ynë

Minintel është e përkushtuar të ofrojë shërbim të montimit të PCB-ve me cilësi të lartë dhe ekonomikisht me një ndalesë për të gjithë klientët botërorë.

360

Fabrika

1 +

Ekipi i inxhinierëve

1 +

Linja e prodhimit

920000 +

Kapaciteti ditor i prodhimit

Fabrika / Certifikatat

Ne operojmë nga një strukturë moderne që përfshin mbi 3000 metra katrorë.

Bëhuni partneri juaj i besueshëm

Minintel është e përkushtuar të ofrojë shërbim të montimit të PCB-ve me cilësi të lartë dhe ekonomikisht me një ndalesë për të gjithë klientët botërorë.

Merrni çmimin e PCB-së

Lajmet dhe Blogjet e fundit

Mëso më shumë
Ortaku (1)j1t
Partner (1)yih
Partneri (2)03w
Partneri (2)21c
Partneri (3)d1v
Partneri (3)144
Partner (4)zjj
Partner (4)jmf
Partneri (5)udt
Partneri (6)48p
Partneri (7)xp6
Partneri (8)1tn
Partneri (9)5cm
Partneri (10)upa
01 02 03 04 05 06