Leave Your Message
01 02 03 04
За-нас-indxkkc

Minintel Technology Co., Ltd.

Нашиот е водечки производител на PCBA (Склопување на плоча за печатено коло) со седиште во Шенжен, Кина. Основани со посветеност на иновациите и прецизноста, ние сме специјализирани за испорака на напредни електронски решенија до нашите ценети клиенти. Нашата широка палета на производи опфаќа широк спектар на индустрии, вклучувајќи паметни часовници, медицински инструменти, системи за управување со батерии, модули за роботика, модули за WiFi и Bluetooth, индустриски контролни табли, интелигентни LED системи за осветлување, безжични полначи и многу повеќе. Ова разновидно портфолио ни овозможува да се грижиме за уникатните и развојни потреби на нашата разновидна клиентела.
научи повеќе

зошто да не одберете нас

Ние сме специјализирани за испорака на напредни електронски решенија до нашите ценети клиенти.

Процес на производство

Ви нуди едношалтерски услуги за да ги задоволите повеќекратните потреби на клиентите.

Изработка на ПХБИзработка на ПХБ

Изработка на ПХБ

Извори на компонентиИзвори на компоненти

Извори на компоненти

Инспекција на ICQИнспекција на ICQ

Инспекција на ICQ

Собрание на ПХБСобрание на ПХБ

Собрание на ПХБ

КК, АОИ, Х-зрациКК, АОИ, Х-зраци

КК, АОИ, Х-зраци

Стандардно пакување и испоракаСтандардно пакување и испорака

Стандардно пакување и испорака

Нашиот производ

Minintel е посветен на обезбедување висококвалитетна и економична услуга за склопување на ПХБ со едно место за сите светски клиенти.

360

Фабрика

1 +

Инженерски тим

1 +

Производствена линија

920000 +

Дневен производствен капацитет

Фабрика / Сертификати

Работиме од најсовремен објект со површина од над 3000 квадратни метри.

Бидете ваш сигурен партнер

Minintel е посветен на обезбедување висококвалитетна и економична услуга за склопување на ПХБ со едно место за сите светски клиенти.

Добијте цена на ПХБ

Најнови вести и блогови

Научи повеќе
Партнер (1)j1t
Партнер (1) yih
Партнер (2)03w
Партнер (2)21в
Партнер (3)d1v
Партнер (3)144
Партнер (4)зјј
Партнер (4)jmf
Партнер (5)udt
Партнер (6)48стр
Партнер (7)xp6
Партнер (8)1tn
Партнер (9)5cm
Партнер (10)upa
01 02 03 04 05 06